23 november 2008

Grogan John: Marley och jag

Bokens pärm pryds av labradorvalpen Marley. Det var oemotståndligt att köpa boken och läsa om denna söta varelse, som John Grogan och hans unga hustru Jenny skaffade sig för att öva sig på inför ett framtida föräldraskap. Men det blev inte så lätt, för Marley var ett energiknippe utan motstycke. Med tiden blev han en stor bjässe på 45 kilo. Ingenting kunde hindra hans framfart i huset. Reglade dörrar kunde han forcera och en och annan pryl försvann in i hans stora blöta gap.
En ljuvlig, självupplevd roman om en familj med hund, som journalisten och författaren John Grogan skrivit med sådan värme och humor, att Marleys upptåg och stora tillgivenhet stannar kvar som upplevelserika minnesbilder.
Betyg: 5

4 kommentarer:

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Vi har nyligen skaffat en valp som håller på att växa till sig ordentligt :-P. Jag tänker köpa boken till maken i julklapp så att han vet vad som väntar oss, haha.

Boktokar sa...

Hej Bokmania, Grattis till valpen.
Ja när du tagit del av fam Grogans erfarenheter av valpfostran så kan du jämföra för och nackdelar med er hund. Marley är svår att glömma!!

Anonym sa...

Tack för tipset

Boktokar sa...

Hej Mattias, du kommer att få en högtidsstund vid läsning av Marleys bedrifter.